Η Tommy Hilfiger σε συνεργασία με την F1 Academy

Η Tommy Hilfiger, η οποία ανήκει στην PVH Corp., προχώρησε σε συνεργασία με την F1 Academy, στο πλαίσιο της οποίας σχεδιάστηκαν συλλογές για να βοηθήσουν και να υποστηρίξουν την εξέλιξη νεαρών γυναικών οδηγών, καθώς και τη χορηγία του ισπανικού ταλέντου Nerea Martí, η οποία θα αγωνιστεί με το εμβληματικό κόκκινο, λευκό και μπλε του brand.

Στην περίοδο προετοιμασίας στη Σαουδική Αραβία από τις 20 έως τις 23 Φεβρουαρίου, η

Nerea Martí έκανε την πρεμιέρα του αυτοκινήτου και της αγωνιστικής στολής Tommy Hilfiger, που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για εκείνη, ενώ το brand ανέλαβε, επίσης, τον σχεδιασμό και την παραγωγή της στολής του προσωπικού της F1 Academy.

«Είμαι πολλά χρόνια φίλαθλος του μηχανοκίνητου αθλητισμού και θεωρώ την εξέλιξή του συναρπαστική. Ο κόσμος του αθλήματος αναπτύσσεται με απίστευτους ρυθμούς και η F1 Academy βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αυτής της εξέλιξης. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τη διευθύνουσα σύμβουλο της F1 Academy, Susie Wolff, την κορυφαία οδηγό Nerea Martí και ολόκληρη την ομάδα της F1 Academy, καθώς σπάνε τα εμπόδια ενός παραδοσιακά ανδροκρατούμενου αθλήματος», δήλωσε ο Tommy Hilfiger.

Keywords
Τυχαία Θέματα