Η Wavemaker επέλεξε global media lead για τη L’Oréal

Η Wavemaker επέλεξε την Alexia Pilavachi ως global media lead για τον λογαριασμό της L’Oréal. Από τη βάση της στο Λονδίνο, η Pilavachi θα ηγηθεί της παγκόσμιας ομάδας μέσων ενημέρωσης της L’Oréal, η οποία εδρεύει στο Παρίσι.

Είναι υπεύθυνη για την υποστήριξη της σχέσης των Wavemaker, Group M και L’Oréal, την προώθηση του ψηφιακού μετασχηματισμού, τη σύνδεση των αγορών και την ανταλλαγή και

κλιμάκωση των βέλτιστων πρακτικών σε 30 αγορές. Η Pilavachi προέρχεται από την Initiative, στην οποία ήταν Managing Director για την Amazon Prime Video EMEA, Rufus (η ειδική ομάδα της Initiative για το Amazon) από το 2022. Στον νέο της ρόλο, η ίδια θα αναφέρεται στον Alex Altman, Global Client President και Global Head of B2B στη Wavemaker.

Ο Altman δήλωσε: «Η Pilavachi θα είναι η πρώτη που θα αναλάβει την ευθύνη για την υλοποίηση της συμφωνίας. Είμαι ενθουσιασμένος που καλωσορίζω την Alexia στην οικογένεια της Wavemaker για να ηγηθεί της μακροχρόνιας και αυξανόμενης σχέσης μας με τη L’Oréal».

Ο λογαριασμός της L’Oréal για τα μέσα ενημέρωσης στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο οποίος είναι ξεχωριστός από τον παγκόσμιο λογαριασμό, βρίσκεται επί του παρόντος σε διαδικασία αξιολόγησης, ενώ κάτοχός του είναι η EssenceMediacomX.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα