Η Wizard σε νέα διεθνή συνεργασία

Η Wizard Advertising Agency προχώρησε σε νέα διεθνή συνεργασία με την Bryq, μια εταιρεία που εστιάζει στο talent intelligence.

Ως στρατηγικός συνεργάτης, η Wizard υλοποιεί ένα ολοκληρωμένο πλάνο online προώθησης σε χώρες του εξωτερικού με performance

marketing, SEO και ανάλυση δεδομένων, μέσω της αξιοποίησης διαφημιστικών πλατφορμών όπως τα LinkedIn και Google.

Βασικοί στόχοι της συνεργασίας είναι η μεγιστοποίηση των συνεργατών και η αύξηση της αναγνωρισιμότητας των υπηρεσιών που προσφέρει η λύση της Bryq.

Η Bryq είναι πλατφόρμα talent intelligence που δίνει σε εταιρείες τη δυνατότητα να προσλάβουν τους κατάλληλους ανθρώπους γρήγορα και αποδοτικά, αλλά και να βοηθήσουν όλο το εργατικό τους δυναμικό να ξεδιπλώσει τα ταλέντα του.

Η πλατφόρμα της Bryq συνδυάζει τεχνολογία αιχμής AI με τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της Βιομηχανικής και Οργανωτικής Ψυχολογίας. «Η Bryq δίνει τη δυνατότητα σε επαγγελματίες του HR και σε διευθυντικά στελέχη να αυξήσουν την απόδοση των εργαζομένων τους, να μειώσουν το κόστος προσλήψεων και να έχουν ξεκάθαρη εικόνα των αναγκών των ανθρώπων τους και πώς αυτές ευθυγραμμίζονται με τους εταιρικούς στόχους», αναφέρει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα