Η Αdidas παρουσιάζει την επίσημη μπάλα για το UEFA Euro 2024

Η Αdidas παρουσιάζει την FussballLiebe, τη νέα επίσημη μπάλα για το UEFA Euro 2024, η οποία θα φέρει για πρώτη φορά την Τεχνολογία Connected Ball στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα UEFA. Τα ακριβή δεδομένα της μπάλας θα στέλνονται στους ειδικούς του αγώνα σε βίντεο σε πραγματικό χρόνο.

Η καινοτομία που θα συνδυάζει δεδομένα θέσης παίκτη με τεχνολογία AI, έχει ως στόχο να συμβάλλει στην ημι-αυτόματη τεχνολογία offside

της UEFA και να αποτελέσει το κλειδί για την υποστήριξη ταχύτερων αποφάσεων σε αγώνες. Η Τεχνολογία Connected Ball, που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Kinexon, μπορεί επίσης να βοηθήσει τους ειδικούς του VAR, μειώνοντας τον χρόνο που δαπανάται για την επίλυση περιστατικών χειροσφαίρισης και πέναλτι.

Η FussballLiebe παρουσιάστηκε στις 15 Νοεμβρίου σε ειδική εκδήλωση στο Βερολίνο. Από τις 16 Νοεμβρίου, η Αdidas πραγματοποιεί roadshow και στις υπόλοιπες πόλεις που φιλοξενούν το UEFA Euro 2024, με pop-up γήπεδα ποδοσφαίρου και δωράκια μπάλας. Κάθε πόλη υποδοχής θα λαμβάνει 900 επιπλέον μπάλες για να τις δωρίσει τοπικά σε σχολεία, ποδοσφαιρικούς συλλόγους και άλλες πρωτοβουλίες.

Τέλος, η Αdidas συνεχίζει τη δέσμευσή της να συνεισφέρει το 1% των παγκόσμιων καθαρών πωλήσεων από τις μπάλες ποδοσφαίρου της στο Common Goal, υποστηρίζοντας πρωτοβουλίες που οδηγούν σε μόνιμες κοινωνικές αλλαγές για τις υποβαθμισμένες κοινότητες.

Keywords
Τυχαία Θέματα