Το Queen.gr πραγματοποίησε το «Fashion Week Talks by Persil»

Πριν λίγες ημέρες, το Queen.gr πραγματοποίησε το «Fashion Week Talks by Persil» στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Στην εκδήλωση, το «fashion crowd της πόλης» παρακολούθησε 6 one-to-one συνεντεύξεις με influencers, σχεδιαστές, content creators και fashion & beauty experts.

Η Διονυσία Καλαποθαράκου, Διευθύντρια του Queen.gr

μαζί με τη Ναταλία Κατσακιώρη, Fashion Editor του site και τη Χριστίνα Χρόνη, Beauty Director της DPG, υποδέχθηκαν την Χριστίνα Κατσαούνη, Owner & Creative Director του fashion brand «Τhe C Edition», τον Δημήτρη Στράτο, makeup & hair artist, την Ειρήνη Μπουντούκη, μοντέλο και εκπαιδεύτρια ενηλίκων σε θέματα γυναικείας ενδυνάμωσης, την Κατερίνα Ευαγγελινού, influencer & content creator και την Angie Simon, TikTok content director και content creator.

Σε κάθε διαφορετικό «talk» συζητήθηκε η διαχρονικότητα των αγορών και της ethical fashion, η σημασία της συμπερίληψης, της ομορφιάς και η επίδρασή τους στα social media. Όλο το event πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Persil.

Με motto #rethinkfashion, το απορρυπαντικό ρούχων, ανέδειξε τη σημασία της βιωσιμότητας και της σωστής φροντίδας των ρούχων. Όλο το υλικό φιλοξενείται στην ειδική 3D Meta Fashion Week πλατφόρμα, ενώ προβλήθηκε μέσω teaser videos και αναρτήσεων στα SoMe του Μέσου.

Keywords
Τυχαία Θέματα