Η ΕΔΕΕ παρουσιάζει το 1ο Ermis Creativity Report

Η Ένωση Διαφημιστικών Εταιρειών Ελλάδας (ΕΔΕΕ) παρουσιάζει το πρώτο Ermis Creativity Report, το οποίο θα εκδίδεται ετησίως λίγο μετά την Τελετή Απονομής των Βραβείων.

Το Report φιλοδοξεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τις εταιρείες επικοινωνίας και για τους διαφημιζομένους, τον πήχη ο οποίος θα πρέπει να ξεπεραστεί την επόμενη χρονιά και τον δείκτη εξέλιξης της ελληνικής δημιουργικότητας. Στο Ermis

Creativity Report, οι πρόεδροι των κριτικών επιτροπών μιλούν για το τι είδαν, αλλά και τι δεν είδαν, για την κατεύθυνση της στρατηγικής και του δημιουργικού τη χρονιά που πέρασε, για τον τρόπο βαθμολογίας της δημιουργικής παραγωγής αλλά και για τις τάσεις που διαμορφώνουν τον χώρο.

Παράλληλα, στα Highlights, συναντάμε τους ίδιους τους βραβευόμενους, δημιουργούς και διαφημιζόμενους και βλέπουμε τη δική τους ματιά στα έργα. Τέλος, στα Rankings, μπορεί κάποιος να δει τα agencies και τους διαφημιζόμενους που αποδεδειγμένα επένδυσαν στο δημιουργικό. Σημειώνεται ότι τα Ermis Awards διοργανώνονται κάθε χρόνο από την ΕΔΕΕ και αποτελούν το κορυφαίο γεγονός του κλάδου της διαφήμισης και επικοινωνίας στη χώρα μας.

Το report είναι διαθέσιμο εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα