Η Ελένη Καραμαλέγκου στην Προεδρία της ΚΕ των Indie Awards

Η Ελένη Καραμαλέγκου, Group Social Media Director στη Sky UK, θα είναι η Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των Ιndie Awards 2023. Στην Επιτροπή θα συμμετάσχουν 24 ακόμη επαγγελματίες και στελέχη που εργάζονται εκτός Ελλάδας, από agencies, brands και πλατφόρμες, οι οποίοι θα αναδείξουν τα κορυφαία ανεξάρτητα agencies της χώρας, σε όλους τους κλάδους

της επικοινωνίας.

Η Ελένη Καραμαλέγκου δήλωσε σχετικά: «Μετά από δύο χρόνια πανδημίας, το 2022 αποδείχθηκε μια χρονιά προσαρμογής σε όλα τα επίπεδα – νέες πλατφόρμες, νέες ιδέες, νέα ενδιαφέροντα. Ο ρόλος του marketing, όπως τον γνωρίζαμε μέχρι πρότινος, κατακερματίστηκε, ειδικά σε ό,τι αφορά την επικοινωνία στο digital και το social media περιβάλλον.

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, ο καταναλωτής ανταποκρίνεται στο αυθεντικό, ειλικρινές και άμεσο περιεχόμενο. Η αναζήτηση καινοτόμων προτάσεων για μια νέα, φρέσκια προσέγγιση στην επικοινωνία βρίσκεται στον πυρήνα της δραστηριότητας των ανεξάρτητων εταιρειών διαφήμισης και επικοινωνίας στην Ελλάδα». Η υποβολή των υποψηφιοτήτων διαρκεί έως και τις 20 Ιανουαρίου 2023. Περισσότερες πληροφορίες στο www.indieawards.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα