Η ΕΡΤ στηρίζει τον 40ό Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Σαράντα χρόνια κλείνει φέτος ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας και η ΕΡΤ συμμετέχει πιο ενεργά από κάθε άλλη φορά, με πολλές υποστηρικτικές ενέργειες, καλύπτοντας, όπως κάθε χρόνο, τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά τη διοργάνωση, με όλο το τεχνικό και δημοσιογραφικό της επιτελείο.

Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου, η ΕΡΤ3, αλλά και το αθλητικό ραδιόφωνο της ΕΡΑ Σπορ

101.8, θα καλύψουν σε απευθείας σύνδεση την ιστορική διαδρομή από τον Μαραθώνα μέχρι και το Παναθηναϊκό Στάδιο.

Τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ, έξω από το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, καθώς και τα μουσικά ραδιόφωνα της ΕΡΤ μέσα σε ειδικά διαμορφωμένα vintage βανάκια, θα βρίσκονται σε σημεία της διαδρομής για να δώσουν τον ρυθμό και να εμψυχώσουν τους συμμετέχοντες, με το μήνυμα της επετειακής καμπάνιας της ΕΡΤ «Στην ιστορική αυτή διαδρομή, είμαστε μαζί!».

Επιπλέον, έξω από το Ραδιομέγαρο θα βρίσκεται αποτυπωμένο στην άσφαλτο το μήνυμα «Μας εμπνέεις, σε χειροκροτούμε!», με το οποίο η ΕΡΤ θέλει να πει «μπράβο» σε όλους μαζί, αλλά και σε καθέναν ξεχωριστά απ’ όλους εκείνους που έχουν καταφέρει να φτάσουν στο 32ο χιλιόμετρο της διαδρομής.

Η ΕΡΑ Σπορ 101.8 γιορτάζει τα 30 της χρόνια, με αφιερώματα και καλεσμένους στην έκθεση για τον Μαραθώνιο, που διοργανώνεται από τις 8 έως τις 11 Νοεμβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα