Η Εθνική Ασφαλιστική τίμησε το δίκτυο Μεσιτών και Πρακτόρων

Σε εκδήλωση την Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023, στο Συνεδριακό Κέντρο της εταιρείας, η Εθνική Ασφαλιστική τίμησε τους συνεργάτες της που πέτυχαν τους ετήσιους παραγωγικούς στόχους, βραβεύοντας εκείνους που ξεχώρισαν. Στην εκδήλωση συμμετείχαν περίπου 200 εργαζόμενοι της Εθνικής Ασφαλιστικής και καλεσμένοι, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τη Διοικητική Ομάδα, να ανταλλάξουν απόψεις και να συγχαρούν όσους βραβεύθηκαν.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία του CEO, Robert Gauci, ο οποίος, μεταξύ άλλων, ανέφερε πως η Εθνική Ασφαλιστική

βρίσκεται σε μια διαδικασία δημιουργίας μιας σειράς προϊόντων και λύσεων, που θα είναι απλά, θα εστιάζουν στην ποιότητα, θα είναι σύγχρονα, θα απλοποιούν τις διαδικασίες και θα ενσωματώνουν τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις, ώστε να μπορεί ο καθένας, εύκολα και γρήγορα, να επιλέγει τον τρόπο με τον οποίο θα φροντίσει την οικογένειά του.

Θέτοντας τους στόχους για το 2024, ο Gauci αναφέρθηκε στα χαμηλά ποσοστά ασφαλιστικής κάλυψης των Ελλήνων.

Δεδομένου ότι οι φυσικές καταστροφές είναι πλέον συχνό φαινόμενο στη χώρα μας, οι συνεργάτες της εταιρείας, όπως δήλωσε, έχουν χρέος να βοηθήσουν τους πελάτες τους να επεκτείνουν τη συνείδησή τους πέραν της ασφάλισης υγείας και του αυτοκινήτου και στην ασφάλιση της περιουσίας τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα