Μέχρι το Παγκόσμιο Κυπέλλο FIFA 2026 επεκτείνεται η συνεργασία FIFA – Visa

Η FIFA προχωρά σε επέκταση της συνεργασίας της με τη Visa, ως επίσημο συνεργάτη της FIFA, έως το 2026. Η νέα συμφωνία δίνει τη δυνατότητα στη Visa και τη FIFA να υποστηρίξουν παίκτες, οπαδούς και πελάτες μέσω ενός προγράμματος εκδηλώσεων που θα κορυφωθεί με το Παγκόσμιο

Κύπελλο FIFA το 2026.

Ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, δήλωσε: «Η ακλόνητη δέσμευση της Visa για την ενίσχυση της εμπειρίας των φιλάθλων, σε συνδυασμό με την καινοτόμο προσέγγισή της στην τεχνολογία πληρωμών, ευθυγραμμίζεται με το όραμα της FIFA να κάνει το ποδόσφαιρο πραγματικά παγκόσμιο και προσβάσιμο σε όλους».

Η Visa θα παραμείνει ο Επίσημος Συνεργάτης Τεχνολογίας Πληρωμών για τις δραστηριότητες της FIFA παγκοσμίως, παρέχοντας μια «απρόσκοπτη και ασφαλή εμπειρία πληρωμών για τους οπαδούς της FIFA στα γήπεδα», όπως επισημαίνεται.

Οι κάτοχοι καρτών Visa θα έχουν αποκλειστική πρόσβαση στα παρασκήνια σε όλα τα τουρνουά της FIFA, καθώς και σε άλλες προσφορές, συμπεριλαμβανομένων των καταστημάτων FIFA και online στο FIFAstore.com, καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας.

«Η συμμαχία μας με τη FIFA έχει αποφέρει τεράστια οφέλη για το εμπορικό μας σήμα, τους πελάτες και τους κατόχους καρτών μας», δήλωσε ο Oliver Jenkyn, Group President, Global Markets, της Visa.

Keywords
Τυχαία Θέματα