Μνημόνιο Συνεργασίας ΟΠΑ και Intracom Telecom

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ) και η Intracom Telecom υπέγραψαν Μνημόνιο Συνεργασίας με στόχο την ενδυνάμωση της σχέσης μεταξύ ακαδημαϊκής κοινότητας και επιχειρηματικότητας. Το μνημόνιο περιλαμβάνει τη διευκόλυνση της ανταλλαγής πληροφοριών και γνώσεων, την ενθάρρυνση ανάληψης κοινών εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και ερευνητικών έργων και την

προώθηση της διμερούς συνεργασίας σε όλους τους τομείς της επιστήμης και της τεχνολογίας.

Παράλληλα, περιλαμβάνει συνέργειες για να περιοριστεί το χάσμα ανάμεσα στην εκπαιδευτική διαδικασία και την αγορά εργασίας και πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης φοιτητών και φοιτητριών του ΟΠΑ στην Intracom Telecom.

Ο Kartlos Edilashvili, Διευθύνων Σύμβουλος της Intracom Telecom, τόνισε: «Η συνεργασία με το ΟΠΑ ενισχύει περαιτέρω τη διασύνδεση της Intracom Telecom με τον ακαδημαϊκό κόσμο, αποφέροντας πολλαπλά οφέλη κυρίως για τους φοιτητές οι οποίοι θα αποτελέσουν τη νέα γενιά των ICT επιστημόνων της χώρας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής θα παρέχουμε πρόσβαση σε πρωτοποριακές τεχνολογίες και καινοτόμες πρακτικές στους φοιτητές, παραμένοντας πιστοί στη δέσμευσή μας για στήριξη της ακαδημαϊκής κοινότητας».

Keywords
Τυχαία Θέματα