Νέα διεθνής διάκριση για το «The Monster» της The Newtons Laboratory

Άλλη μια διεθνή βράβευση απέσπασε η καμπάνια «The Monster» της The Newtons Laboratory, η οποία έλαβε Silver award στα Creativepool, στην κατηγορία «Advertising: TV». Πρόκειται για την υψηλότερη διάκριση στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Στην ταινία, μέσα από μια συμβολική αναπαράσταση, τα σκουπίδια σχηματίζουν ένα τέρας, το οποίο δεν σταματά να μεγαλώνει, προκαλώντας τρόμο στους ανθρώπους. Αρκεί να εμφανιστεί ένα μικρό κορίτσι, να τραβήξει ένα μικρό σκουπίδι, για να καταρρεύσει το «τέρας».

«Όταν αναλάβαμε και ξεκινήσαμε την καμπάνια

για τον ΕΔΣΝΑ και την Περιφέρεια Αττικής ένας από τους στόχους μας ήταν να κάνουμε καλή δουλειά σε κάθε μέσο (τηλεόραση, ραδιόφωνο, outdoor, social, κλπ), προκειμένου να μεταφέρουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ένα τόσο σημαντικό μήνυμα.

Ένα και κάτι χρόνο μετά και η ανταπόκριση του κοινού αλλά και αυτή των επιτροπών στα βραβεία δικαιώνει την προσπάθεια μας.

Τελευταία δικαίωση το ασημένιο βραβείο, πριν λίγες ημέρες, στα Creativepool, αλλά και τα σημερινά τρία shortlist, δύο για το “Τέρας” και ένα για το ραδιοφωνικό “Μουσικά Σκουπίδια” στα Cresta Awards, που έρχονται να προστεθούν σε μια σειρά από διακρίσεις όπως τα Shots Awards 2022, Golden Drum 2022, Epica Awards 2022, ADC 2022, The New York Festivals, κλπ)», δήλωσε στο DF, o Γιάννης Σορώτος, Deputy Creative Head της The Newtons Laboratory. Την παραγωγή της ταινίας ανέλαβε η Boo Productions και τη σκηνοθεσία ο Bjorn Ruhmann.

Keywords
Τυχαία Θέματα