Νέα ευρωπαϊκή καμπάνια για Another Circus και Betano

Μετά από τις καμπάνιες της για την Betano Πορτογαλίας και τη χορηγία των ομάδων Μπενφίκα, Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Πόρτο, καθώς και για τη Stoiximan με αφορμή τη χορηγία της τελευταίας σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ αντίστοιχα, η Another Circus προχώρησε στην υλοποίηση καμπανιών για τρεις ακόμη ευρωπαϊκές ομάδες.

Συγκεκριμένα, συνεργάστηκε με τις αγορές της Betano σε Ρουμανία και Τσεχία για τη χορηγία των ρουμανικών

ομάδων FCSB και Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα και της τσέχικης Σπάρτα Πράγας. Βασισμένες στην ίδια δημιουργική ομπρέλα με τις προηγούμενες ταινίες της Πορτογαλίας και Ελλάδας, αλλά χρησιμοποιώντας insights και στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις συγκεκριμένες πόλεις και ομάδες, οι τρεις νέες ταινίες παρακολουθούν τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους των ομάδων να «γίνονται ένα» μέσα από την κοινή τους προετοιμασία έως την έναρξη του αγώνα της ομάδας τους.

Τις παραγωγές σε Βουκουρέστι και Κραϊόβα ανέλαβε η Studioset, σε σκηνοθεσία Pedro de La Fuente από την ομάδα των Autobahn, ενώ την παραγωγή της ταινίας στην Πράγα ανέλαβε η Boogie Films, σε σκηνοθεσία Marcos Mijan. Η καμπάνια είναι στον «αέρα» με cuts στην ρουμανική και τσέχικη τηλεόραση, αλλά και με υλικά σε digital και social media.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Another Circus,Betano