Νέα παγκόσμια ηγετική δομή στο Dentsu Group

Τη νέα του διοικητική δομή ανακοίνωσε το Dentsu Group, στο πλαίσιο της σύγκλισης του ιαπωνικού και του διεθνούς business του. Με χαρακτηριστικό την «παγκόσμια διαφορετικότητα» και ισχύ από 1 Ιανουαρίου 2023, η Dentsu υιοθετεί μια νέα, «απλοποιημένη δομή», που θα ευνοεί «την ευελιξία

στη λήψη αποφάσεων».

Με επικεφαλής τον Πρόεδρο και CEO της Dentsu, Hiroshi Igarashi, η νέα δομή θα αποτελείται από την απαρτιζόμενη από 36 μέλη Management Team, στο εσωτερικό της οποίας, 21 άτομα θα σχηματίζουν την ομάδα Group Executive Management που θα συνιστά το σώμα λήψης αποφάσεων. Αυτή η ομάδα λήψης αποφάσεων θα ευθυγραμμίζει και τις τέσσερις γεωγραφικές περιοχές δραστηριότητας (Ιαπωνία, Αμερική, ΕΜΕΑ και Ασίας Ειρηνικού).

Το νέο οργανόγραμμα περιλαμβάνει ένα μίγμα Ιαπώνων και διεθνών business leaders, μεταξύ των οποίων ο Nick Priday, ο οποίος θα είναι ο πρώτος μη-Ιάπωνας CFO της Dentsu. Ο όμιλος όρισε επίσης Chief Global Client Officer, την Jacki Kelley και Chief Integrated Solutions Officer τον Masaya Nakamura. Επιπλέον, η Jean Lin αναλαμβάνει Chief Culture Officer, ενώ τοποθετούνται δύο Chief Sustainability Officers, οι Anna Lungley και Yuko Kitakaze, για την ενίσχυση των παγκόσμιων προσπαθειών της Dentsu στο πεδίο της βιωσιμότητας.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα