Νέα Πρόεδρος και CCO International στην DDB Worldwide

Η Chaka Sobhani, Chief Creative Officer της Leo Burnett UK και Global, εντάσσεται στην DDB Worldwide ως Πρόεδρος και CCO International. Θα αναφέρεται στον Global Chief Executive της DDB Worldwide, Alex Lubar, όταν ενταχθεί στο δίκτυο, το επόμενο έτος.

Η Sobhani αναλαμβάνει τη θέση του

Ari Weiss, ο οποίος αποχωρεί για να δημιουργήσει τη δική του διαφημιστική εταιρεία. Η Sobhani θα συνεχίσει να εργάζεται από το Λονδίνο, στα ευρωπαϊκά κεντρικά γραφεία της DDB στην Bishop’s Bridge Road, όπου στεγάζεται, επίσης, η Adam & Eve/DDB. Ο Richard Brim, Global CCO της Adam & Eve/DDB, θα συνεργάζεται στενά με τη Sobhani και συνεχίζει να αναφέρεται στον Glen Lomas, Global President και Chief Operating Officer.

Ο ρόλος του Brim καλύπτει τα γραφεία της Adam & Eve/DDB στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη και το Βερολίνο. Αρμοδιότητα της Sobhani είναι όλα τα γραφεία της DDB παγκοσμίως. Σε αντίθεση με τον προκάτοχό της, ο ρόλος της περιλαμβάνει τον τίτλο της Προέδρου. Εκπρόσωπος της DDB δήλωσε στο Campaign ότι αυτό οφείλεται, μεταξύ άλλων, στη σημασία που δίνει το δίκτυο στη δημιουργικότητα.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα