Νέα θέση COO EMEA στην IPG Mediabrands

Ο Dan Tedesco, Global CFO του media agency Initiative, ανέλαβε τη θέση του Chief Operating Officer της IPG Mediabrands, στην περιοχή EMEA. Στη νεοσύστατη θέση, θα είναι υπεύθυνος για την προώθηση της ανάπτυξης και της συνέπειας σε ολόκληρη την περιοχή EMEA. Θα συνεργάζεται

στενά με τον Richard Morris, ο οποίος ανέλαβε πρόσφατα τη διπλή θέση του CEO, UK & EMEA, και θα αναφέρεται σε αυτόν.

Σημειώνεται πως ο Thor Peterson, US CFO της Initiative, θα γίνει και global CFO του οργανισμού. Πριν από την Initiative, το agency της IPG Mediabrands, ο Tedesco εργαζόταν ως CFO στην Mediabrands UK. Ο ίδιος δήλωσε: «Είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος για αυτή τη νέα πρόκληση και για τη συνεργασία μου με τον Richard και την περιφερειακή ηγετική ομάδα», τονίζοντας την ικανοποίηση που νιώθει, αναλαμβάνοντας μια θέση που θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη συνέχιση της ανάπτυξης και του μετασχηματισμού της επιχείρησης στην περιοχή EMEA.

«Ανυπομονώ να ξεκινήσω και να χτίσω πάνω στην ισχυρή επιτυχία που έχουμε ήδη σημειώσει στην περιοχή», πρόσθεσε. Ο Morris δήλωσε: «Είχα την ευχαρίστηση να συνεργαστώ με τον Dan και στο παρελθόν και είμαι ενθουσιασμένος που τον καλωσορίζω ξανά στην ομάδα ανώτερων στελεχών μας».

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα