Νέα ξενοδοχεία και αναβαθμισμένες εμπειρίες διαμονής από τη Zeus International

Το αναπτυξιακό όραμα της Zeus International Hotels & Resorts παρουσίασε χθες η διοίκηση του ομίλου, ο CEO Χάρης Σιγανός, ο CFO Μανούσος Τσουχλαράκης και η COO Χριστιάννα Μαυροειδή, σε συνέντευξη Tύπου με αφορμή την έναρξη της τουριστικής περιόδου για το 2024.

Η Zeus International προχώρησε το προηγούμενο διάστημα σε σημαντικές ενέργειες, όπως την εξαγορά δύο νέων ξενοδοχειακών μονάδων σε Ιταλία και Ελλάδα,

του Dolce Milan Malpensa στο Μιλάνο και του Lazart Hotel Trademark Collection by Windham στη Θεσσαλονίκη αλλά και επεκτάσεις και ανακαινίσεις στα επιπλέον ιδιόκτητα ξενοδοχεία της, σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η εταιρεία έχει σταθερό προσανατολισμό στην απόκτηση ιδιόκτητων ακινήτων ή μακροχρόνιων μισθώσεων, έχοντας πρόσφατα εξαγοράσει και το εξαώροφο κτίριο όπου στεγάζονται σήμερα τα κεντρικά της γραφεία στην Αθήνα. Το επενδυτικό πλάνο της Zeus International προβλέπει την αναβάθμιση του Dolce Milan Malpensa, με ορίζοντα υλοποίησης το 2025, ενώ ήδη υλοποιεί την ριζική ανακαίνιση του Opera Hotel στη Ρουμανία. Στην Ελλάδα, ολοκληρώνει τη ριζική ανακαίνιση του πρόσφατα αποκτηθέντος Ammos Luxury Resort στην Κω.

Στην ίδια κατεύθυνση εντάσσεται και η ανακαίνιση και επέκταση των εγκαταστάσεων του Ajul Luxury Hotel & Spa Resort στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, με τη δημιουργία Water Park και Adventure Park, στο Dolce Attica Rivera, με τη δημιουργία Aqua Park και Adventure Park και στο Wyndham Grand Crete Mirabello Bay με τη δημιουργία 35 δωματίων με ιδιωτικές πισίνες, ένα νέο εστιατόριο και Waterpark.

Keywords
Τυχαία Θέματα