Νέες δυνατότητες για το σύστημα υγείας BeWell της Interamerican

Το ανανεωμένο σύστημα υγείας BeWell της Interamerican παρουσιάστηκε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 15 Απριλίου, στο αμφιθέατρο του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, με κεντρικό μήνυμα «Υπεύθυνα δίπλα στους ανθρώπους», παρουσία συνεργατών των Δικτύων Πωλήσεων της εταιρείας. Μεταξύ άλλων, στο σύστημα προστέθηκαν βελτιωμένες παροχές στο πρόγραμμα «Νοσηλεία από Ασθένεια και Ατύχημα».

Ενδεικτικά, ενισχύεται το δίκτυο των συνεργαζόμενων νοσοκομείων με την ένταξη της

Παιδιατρικής Κλινικής Μητέρα, διευρύνονται οι καλύψεις του προγράμματος, όπως με την αναγνώριση των ενδοσκοπικών και δια-δερμικών πράξεων ως χειρουργικές επεμβάσεις και συμπεριλαμβάνεται κάλυψη εξόδων συνοδού ανηλίκου σε ιδιωτικά νοσοκομεία στην Ελλάδα για παιδιά έως 14 ετών.

Παρέχεται επίδομα χρήσης άλλου ασφαλιστικού φορέα, δημόσιου ή ιδιωτικού και διασφαλίζεται για όλους τους ασφαλισμένους συμβουλευτική υπηρεσία δεύτερης ιατρικής γνώμης για θέματα διάγνωσης και θεραπείας από το παγκόσμιο δίκτυο κορυφαίων γιατρών της Teladoc Health (Best Doctors). Το νέο πρόγραμμαθα είναι διαθέσιμο από τη Δευτέρα, 22 Απριλίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα