Ο Caffè Vergnano προωθεί το μήνυμα για ισότητα και συμπερίληψη των γυναικών

Σε μια συμβολική ημέρα, την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ο Caffè Vergnano παρουσιάζει στη χώρα το πρόγραμμα Women in Coffee (WIC), εγκαινιάζοντας παράλληλα τη συνεργασία του με το Fairytale Athens. To Women in Coffee αποτελεί ένα έργο κοινωνικής

ευθύνης, το οποίο εμπνεύστηκε και υλοποιεί η Carolina Vergnano, Διευθύνουσα Σύμβουλος του coffee brand και απόγονος των ιδρυτών της εταιρείας.

Σκοπός του προγράμματος είναι να φέρει στο προσκήνιο την αλληλοϋποστήριξη των γυναικών και να διαδώσει το μήνυμα της ισότητας και της συμπερίληψης μέσα από κάθε φλυτζάνι καφέ, ισχυροποιώντας έτσι τη θέση των γυναικών στην κοινωνία παγκοσμίως. Μέσα από αυτή τη συνεργασία του ιταλικού καφέ Caffè Vergnano με το Fairytale, ενισχύεται το έργο του Women in Coffee για την υποστήριξη μικρών κοινοτήτων από γυναίκες παραγωγούς καφέ, σε συνεργασία με τον Διεθνή Συνασπισμό Γυναικών του Καφέ (International Women Coffee Alliance).

Συγκεκριμένα, κάθε φλυτζάνι καφέ του Women In Coffee blend καθώς και κάθε αγορά των branded αντικειμένων – κούπες, moka pot κλπ – της πρωτοβουλίας από τα καταστήματα Fairytale σε Αθήνα, Νέα Φιλαδέλφεια και Χαλάνδρι συνεισφέρουν στα έσοδα του προγράμματος. Με στόχο την περαιτέρω διάδοση του μηνύματος της γυναικείας ενδυνάμωσης που πρεσβεύει το πρόγραμμα Women In Coffee, ένα βιωματικό event διοργανώθηκε στο Fairytale στην Αθήνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα