Ο Jason Momoa brand ambassador των Nuii

Το παγκόσμιο brand παγωτού Nuii ανακοίνωσε τον Jason Momoa ως brand ambassador για τη νέα καμπάνια 2024. Το Nuii, εμπνευσμένο από τη λέξη Nui, που στα χαβανέζικα και τα Māori σημαίνει «μεγάλο, άφθονο, σπουδαίο», επέλεξε να συνεργαστεί με τον ηθοποιό Jason Momoa, «λόγω της αγάπης του για τη φωτογραφία, τα ταξίδια και την περιπέτεια».

Ο

Jason Momoa θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη του Nuii σε όλη την Ευρώπη. Μέσα από την καμπάνια, ο Momoa αναδεικνύει το μήνυμα «Choose your Next Adventure». «Καλωσορίζουμε τον Jason Momoa στην οικογένεια του Nuii», δήλωσε o Μάριος Κούρτογλου, Marketing Manager Βαλκανίων.

«Το πάθος του Jason για τα ταξίδια, την περιπέτεια και το περιβάλλον συνδέεται με την αποστολή του Nuii, που δεν είναι άλλη από το να σας μεταφέρει σε ένα μέρος που είναι λίγο πιο… άγριο από την καθημερινότητα. Είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτή τη συνεργασία και ανυπομονούμε για όσα θα δημιουργήσουμε μαζί». Η διαφημιστική καμπάνια με τον Jason Momoa θα προβληθεί σε όλα τα μέσα στην Ελλάδα και σε 13 ακόμη χώρες της Ευρώπης.

Keywords
Τυχαία Θέματα