Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών συμμετέχει στο «Ελλα-Δικά Μας»

Ο όμιλος Ιατρικού Αθηνών αποτελεί πλέον την πρώτη επιχείρηση-υποστηρικτή από τον χώρο της παροχής υπηρεσιών που συμμετέχει στην πρωτοβουλία Ελλα-Δικά Μας, φορέα προαγωγής της ελληνικότητας στο ελληνικό επιχειρείν.

Ο όμιλος Ιατρικού Αθηνών, που πρεσβεύει και προάγει την ελληνικότητα στην ελληνική υγεία, αναγνώρισε από την πρώτη στιγμή τη σημασία της πρωτοβουλίας και βρέθηκε στο πλευρό της. Ο θεσμός του υποστηρικτή σχεδιάστηκε ακριβώς για αμιγώς ελληνικές

επιχειρήσεις, που έχουν έδρα και ιδιοκτησία στην Ελλάδα, προσφέρουν και μεγιστοποιούν την υπεραξία στην ελληνική επιχειρηματικότητα και την οικονομία, κάτι που ταίριαζε στον όμιλο Ιατρικού Αθηνών, τον μόνο πλέον ελληνικό όμιλο υγείας στη δευτεροβάθμια περίθαλψη.

Ο όμιλος Ιατρικού Αθηνών εντάσσεται στην πρωτοβουλία και είναι ο πρώτος «πλατινένιος» υποστηρικτής της, που του εξασφαλίζει τη συμμετοχή σε συζητήσεις που αφορούν στη δημόσια παρέμβαση και διαβούλευση για τα κρίσιμα ζητήματα του τόπου και σε δράσεις συνεργασίας της πρωτοβουλίας.

H νέα συνεργασία των δύο μερών έρχεται να ενισχύσει την υπάρχουσα συνέργεια, στο πλαίσιο της οποίας οι 7.000 εργαζόμενοι, στις 70 και πλέον εταιρείες-μέλη της Ελλα-Δικά Μας αποκτούν ειδική πρόσβαση και σειρά αποκλειστικών προνομίων και καλύψεων σε όλες τις κλινικές του ομίλου Ιατρικού Αθηνών στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα