Παράλληλη μετάδοση του FIFA World Cup Qatar 2022 σε Ant1 TV & Ant1+

Ο όμιλος Antenna αποφάσισε να μεταδώσει όλους τους αγώνες του FIFA World Cup Qatar 2022 στον Ant1 TV, παράλληλα με το Ant1+ με σκοπό, όπως επισημαίνει «να μην χαθεί ούτε μία στιγμή από την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση». Κατά τη διάρκεια

μετάδοσης αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, δημιουργήθηκαν τεχνικά προβλήματα στο Ant1+.

Ο όμιλος αναφέρει ότι η εταιρεία του εξωτερικού που ανέλαβε το development της πλατφόρμας δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στον μεγάλο όγκο ζήτησης που υπήρξε. Η αδυναμία αυτή προκάλεσε αναστάτωση στους χρήστες του Ant1+ και γι’ αυτό ο όμιλος Antenna αντέδρασε από την πρώτη μέρα, δίνοντας ελεύθερη πρόσβαση στη θέαση των αγώνων.

Η ομάδα του Ant1+ συνεχίζει να εργάζεται για την επίλυση των προβλημάτων που προέκυψαν. «Με αίσθημα ευθύνης και απόλυτου σεβασμού προς τους συνδρομητές του Ant1+, ο όμιλος Antenna αποφάσισε για όλους όσοι πήραν την 6μηνη προσφορά, με 50% έκπτωση, από τις 17 Οκτωβρίου 2022, αλλά και σε όλους εκείνους που θα εγγραφούν στο Ant1+ έως και τις 6 Δεκεμβρίου 2022, την αυτόματη και δωρεάν επέκταση της συνδρομής τους για επιπλέον 3 μήνες», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα