Περικοπές στις Ad Sales oμάδες της Google

Αφού απέλυσε πάνω από χίλιους ανθρώπους σε ομάδες μηχανικών, software και hardware που εργάζονται στα προϊόντα Google Assistant, Pixel, Fitbit και Nest, η Google σχεδιάζει να προβεί και σε άλλες περικοπές. Εκπρόσωπος της εταιρείας αναφέρει πως εκατοντάδες θέσεις στην ομάδα διαφημιστικών πωλήσεων των 30.000 ατόμων θα καταργηθούν σύντομα.

«Κάθε χρόνο περνάμε από

μια αυστηρή διαδικασία για τη διάρθρωση της ομάδας μας ώστε να παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες μας που ασχολούνται με τις διαφημίσεις», ανέφερε η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

«Χαρτογραφούμε τους πελάτες στις σωστές εξειδικευμένες ομάδες και τα κατάλληλα κανάλια πωλήσεων για να καλύψουμε τις ανάγκες εξυπηρέτησής τους. Στο πλαίσιο αυτό, μερικές εκατοντάδες θέσεις σε παγκόσμιο επίπεδο καταργούνται και οι εργαζόμενοι που επηρεάζονται θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση για ανοιχτούς ρόλους στην ομάδα ή αλλού στην Google».

Οι απολύσεις της Google αναφέρθηκαν, για πρώτη φορά, από το Business Insider, αφού έλαβε ένα υπόμνημα από τον Ανώτερο VP της Google, Philip Schindler, ο οποίος επεσήμανε τη μονάδα Large Customer Sales της εταιρείας ως τον κύριο τομέα αυτού του γύρου περικοπών.

(Πηγή: MediaPost)

Keywords
Τυχαία Θέματα