Περιβάλλον και ΑΠΕ στο επίκεντρο της πολιτικής ΕΚΕ της Honda

Την Ευρωπαϊκή Περιβαλλοντική της Έκθεση για το 2022, μία ετήσια σύνοψη των περιβαλλοντικών πρωτοβουλιών της εταιρείας στη Γηραιά Ήπειρο για το οικονομικό έτος από 21 Απριλίου έως 31 Μαρτίου 2022, δημοσίευσε η Honda Motor Europe.

Η έκθεση καταδεικνύει τη δέσμευση της Honda σε περιβαλλοντικές πολιτικές και πρακτικές και καλύπτει αυτοκίνητα,

μοτοσυκλέτες, μονάδες ισχύος και εξαρτήματα, καθώς και πρωτοβουλίες που πραγματοποιούνται στα εργοστάσια, τα σημεία πωλήσεων, τα κέντρα logistics, τα περιφερειακά γραφεία R&D και τις αντιπροσωπείες της.

Ενδεικτικά, αναφέρεται ότι, το 2022, ολοκληρώθηκε ο στόχος της να εξηλεκτρίσει τη mainstream σειρά μοντέλων αυτοκινήτων της για την Ευρώπη, όπως τα πιο πρόσφατα μοντέλα του αποκλειστικά υβριδικού Civic και του καινούριου Honda HR-V e:HEV. Επίσης, παρουσιάζει τρία νέα ηλεκτροκίνητα μοντέλα στην ευρωπαϊκή αγορά για το 2023 και, συγκεκριμένα, το ηλεκτρικό SUV e:Ny1, το αποκλειστικά υβριδικό SUV ZR-V και το CR-V με επιλογές πλήρως υβριδικού e:HEV και plug-in hybrid e:PHEV.

Παράλληλα, η εταιρεία μείωσε τις εκπομπές CO2 και τη χρήση ενέργειας στις ευρωπαϊκές δραστηριότητές της, μέσω επενδύσεων σε περισσότερα βιώσιμα υλικά και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας σε πολλαπλές εγκαταστάσεις σε όλη την Ευρώπη.

Keywords
Τυχαία Θέματα