Ποιος ο ρόλος της εταιρικής υπευθυνότητας σήμερα;

Αν και η εταιρική υπευθυνότητα αναζητεί τη θέση της σε έναν κόσμο που κυριαρχείται πλέον από το ESG και το sustainability, είναι, όμως, πιο κρίσιμη από ποτέ. Αυτό ισχύει επειδή η εταιρική υπευθυνότητα φέρνει τις επιχειρήσεις σε άμεση επαφή με την κοινωνία, μιας και εστιάζει στις εθελοντικές δράσεις για την αντιμετώπιση των κοινωνικών αναγκών και τη συμβολή στην ευημερία των κοινοτήτων.

Οι εταιρείες που συμμετέχουν σε σχετικές πρωτοβουλίες συμβάλλουν στην ανακούφιση και την αποκατάσταση των πληγέντων, επιδεικνύοντας μια δέσμευση πέρα από την επίτευξη κέρδους.

Στο προσεχές 12ο Συνέδριο

Εταιρικής Υπευθυνότητας στην Πράξη, το οποίο διοργανώνει η Boussias Events, στις 27 Μαρτίου, θα παρουσιαστούν δράσεις, πρωτοβουλίες και έρευνες σχετικά με τις τάσεις και με τη μέτρηση αντικτύπου των δράσεων εταιρικής υπευθυνότητας.

Επίσης, θα αναπτυχθεί διάλογος σε επίκαιρα θέματα με συμμετοχή εκπροσώπων από επιχειρήσεις και από οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών. Πληροφορίες για το lineup των ομιλητών και για το πρόγραμμα του συνεδρίου στο csrconference.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα