Πρώτη κοινή δράση καθαρισμού από Sanitas και ΑΒ

Το Sanitas του oμίλου Σαράντη και η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησαν το Σάββατο 14 Οκτωβρίου, την πρώτη κοινή εθελοντική δράση καθαρισμού στο Άλσος Βεϊκου στο Γαλάτσι, μία περιοχή που θα φροντίζουν συστηματικά με κοινές δράσεις, με τη συμβολή του Πανελλήνιου Εθελοντικού Κινήματος Save your Hood.

Στη δράση συμμετείχαν πάνω 50 εργαζόμενοι των δύο εταιρειών και εθελοντές που βρέθηκαν στο σημείο. Οι συμμετέχοντες συγκεντρώθηκαν

από νωρίς στο πάρκο και αφού τους διατέθηκαν σακούλες απορριμμάτων νέας τεχνολογίας Sanitas Flex&Strong από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό και ο υπόλοιπος εξοπλισμός, ξεκίνησαν την αποκομιδή των απορριμμάτων.

Με σύνθημα «Όλα μπορούν να γίνουν Καλύτερα», οι εθελοντές απομάκρυναν περίπου 6.900 λίτρα απορριμμάτων, εκ των οποίων τα 2.200 λίτρα οδηγήθηκαν προς την ανακύκλωση, ενώ 4.700 λίτρα από αυτά οδηγήθηκαν στον πράσινο κάδο. Παράλληλα, στον χώρο βρισκόταν σταθμευμένο το πρώτο παγκοσμίως Κινητό «Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ανακύκλωσης AB» μια συνεργασία της ΑΒ Βασιλόπουλος με την ΤΕΧΑΝ.

Keywords
Τυχαία Θέματα