Σε Adam & Eve/DDB και DDB Paris ανέθεσε η Eurostar

Στις Adam & Eve/DDB και DDB Paris ανέθεσε η Eurostar τον creative λογαριασμό της, μετά από spec το οποίο συντόνισε η Altimis Consulting. Η διαχειρίστρια εταιρεία ξεκίνησε τον διαγωνισμό τον Δεκέμβριο, σε συνέχεια μιας μεγάλης

εσωτερικής αναδιάρθρωσης, σύμφωνα με την οποία το brand Eurostar αντικαθιστά το πανευρωπαϊκό brand Thalys.

H Thalys, η οποία παρέχει τις υπηρεσίες της μεταξύ Παρισιού και Βρυξελλών, Ρότερνταμ, Άμστερνταμ και Κολωνίας, αναμένεται να ενσωματωθεί πλήρως από τη Eurostar έως το τέλος του 2023.

Ο Francois le Doze, Chief Commercial Officer, Eurostar Group, δήλωσε ότι η ανάθεση υπήρξε «ένα απαραίτητο επόμενο βήμα», καθώς η επιχείρηση λανσάρει το νέο brand. Τα δύο shops της DDB θα ηγούνται έργων σε πέντε αγορές, συμπεριλαμβανομένων των Βρετανίας, Γαλλίας, Γερμανίας, Ολλανδίας και Βελγίου.

«Σε συνέχεια της δημιουργίας του Eurostar Group, απολαμβάνουμε την ευκαιρία να συμβάλλουμε στην αναζωογόνηση ενός τόσο αναγνωρίσιμου και προοδευτικού brand», δήλωσε η Tammy Einav, Chief Executive, Adam & Eve/DDB. «Η ανάθεση από τη Eurostar αποτελεί το ωραίο αποτέλεσμα της συνεργασίας μας με την Adam & Eve/DDB, την οποία υποστηρίζουν οι ομάδες μας σε όλες τις βασικές αγορές της Eurostar», προσέθεσε ο Xavier Mendiola, Managing Director, DDB Paris.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Adam, EveDDB,DDB Paris, Eurostar