Σε χάρτινη φιάλη η Absolut Vodka

Σε χάρτινα μπουκάλια θα πωλείται η Absolut Vodka στο Ηνωμένο Βασίλειο, στο πλαίσιο μιας τρίμηνης δοκιμής, σε καταστήματα Tesco. Η εν λόγω πρακτική αποτελεί παγκόσμια καινοτομία για το brand, καθώς θα είναι το πρώτο οινοπνευματώδες ποτό που θα πωλείται σε τέτοιου είδους φιάλες, φιλοδοξώντας να γίνει carbon

neutral προϊόν, μέχρι το 2030.

Προηγουμένως, το εν λόγω μπουκάλι δοκιμάστηκε πιλοτικά με Absolut Mixt drinks, σε φεστιβάλ σε Ηνωμένο Βασίλειο και Σουηδία.

Το μπουκάλι, στο οποίο θα πωλείται τώρα η Absolut Vodka σε 22 καταστήματα Tesco στην ευρύτερη περιοχή του Μάντσεστερ, αυτό το καλοκαίρι, είναι κατασκευασμένο από 57% χαρτί με ενσωματωμένο φράγμα από ανακυκλώσιμο πλαστικό.

Ενώ τα σημερινά γυάλινα μπουκάλια του brand μπορούν, επίσης, να ανακυκλωθούν, ο χάρτινος σχεδιασμός είναι οκτώ φορές ελαφρύτερος και ευκολότερος στη μεταφορά. Η Absolut πιστεύει ότι θα είναι δημοφιλές στους καταναλωτές για out-of-home περιστάσεις, όπως σε φεστιβάλ.

Το χάρτινο μπουκάλι δημιουργήθηκε στο πλαίσιο συνεργασίας με την εταιρεία χαρτικών μπουκαλιών Paboco και την κοινότητά της, αποτελούμενη από brands όπως, Carlsberg, P&G και L’Oréal. Η Paboco εργάζεται για να βοηθήσει τις βιομηχανίες ποτών και συσκευασίας, να δημιουργήσουν πιο βιώσιμες συσκευασίες.

(Μarketingweek.com)

Keywords
Τυχαία Θέματα