Στην επόμενη ημέρα του τουρισμού εστιάζει το συνέδριο ΣΕΤΕ

O Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων παρουσιάζει στο Ετήσιο Συνέδριό του, στις 12 Δεκεμβρίου στο Ωδείο Αθηνών, έναν επιδραστικό διάλογο για την επόμενη ημέρα του Τουρισμού, με τίτλο «Reframing Tourism».

Με στόχο τον επαναπροσδιορισμό του ρόλου του Τουρισμού για την κοινωνία, το περιβάλλον και την οικονομική ανάπτυξη, το συνέδριο στοχεύει να επικεντρωθεί στη χαρτογράφηση της βιώσιμης μετάβασης του τουριστικού επιχειρείν και του ευρύτερου θετικού αποτυπώματός του.

Τις

εναρκτήριες ομιλίες του συνεδρίου θα εκφωνήσουν οι Γιάννης Παράσχης, Πρόεδρος ΔΣ του ΣΕΤΕ και Όλγα Κεφαλογιάννη, Υπουργός Τουρισμού, ενώ ο Καθηγητής Χρήστος Ζερεφός, Γενικός Γραμματέας της Ακαδημίας Αθηνών, Εθνικός Εκπρόσωπος για την Κλιματική Αλλαγή, θα πραγματοποιήσει ομιλία σχετικά με τον «Τουρισμό και την Κοινωνία σε περίοδο Κλιματικής Κρίσης».

Η δεύτερη θεματική ενότητα θα έχει τίτλο «Τουρισμός και Βιωσιμότητα», η τρίτη ενότητα έχει τίτλο «Τουρισμός και Διαχείριση Προορισμών», ενώ στην «πράσινη μετάβαση και το νέο παραγωγικό μοντέλο της χώρας» θα εστιάσει η τέταρτη ενότητα. Οι εργασίες του συνεδρίου θα ολοκληρωθούν με τη συζήτηση «Η Επόμενη Μέρα: βιωσιμότητα – ανθεκτικότητα – ανταγωνιστικότητα».

Το συνέδριο θα συντονίσει η Μαρία Γάτσου, Γενική Διευθύντρια του ΣΕΤΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα