Στις 14-18 Μαΐου το τουρνουά Porto Carras Pro-Am Aegean Mini Tour

Από τις 14 έως τις 18 Μαΐου θα διεξαχθεί το τουρνουά γκολφ Porto Carras Pro-Am Aegean Mini Tour, στο Porto Carras Grand Resort, στη χερσόνησο της Σιθωνίας, στη Χαλκιδική.

Στο πλαίσιό του, θα πραγματοποιηθεί, για πρώτη φορά στο Porto

Carras Grand Resort, το FootGolf με τη συμμετοχή των ποδοσφαιριστών Κώστα Κατσουράνη, Άγγελου Μπασινά, Γιούρκα Σεϊταρίδη και Τάκη Φύσσα, των διεθνών Γιάννη Αμανατίδη και Λάζαρου Χριστοδουλόπουλο και ξένων αθλητών.

Το «παρών» θα δώσουν και γκόλφερς όπως οι Federico Elli, Henrik Engdahl και Boris Chakarov. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν δύο wine tasting sessions από τον βιολογικό αμπελώνα Domaine Porto Carras, Platinum Sponsor της διοργάνωσης, ο οποίος θα υποστηρίξει και τον σύλλογο γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες Β. Ελλάδος «Η Λάμψη».

Το Porto Carras Pro-Am διοργανώνεται από το Porto Carras Golf υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ και του PGA of Greece, μέλος του Confederation of Professional Golf και τον μεγάλο χορηγό και επίσημο αερομεταφορέα, την Aegean.

Το Golf Production έχει αναλάβει το sports marketing agency of the year της ActiveMedia Group. Gold sponsors είναι οι Lidl, Auto Hellas Hertz και Play Kids, silver sponsors οι Miele και Quantos και bronze sponsors οι Souroti και Olga Karaververi.

Keywords
Τυχαία Θέματα