Στις 25 Απριλίου το 2ο Corporate Affairs Forum

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, στις 25 Απριλίου, στο ξενοδοχείο The Margi, θα πραγματοποιηθεί το Agora-2nd Corporate Affairs Forum 2024. Το φετινό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει διάφορα πάνελ συζήτησης, όπου θα συμμετάσχουν πολιτικά στελέχη, πανεπιστημιακοί, στελέχη εταιρικών υποθέσεων και επικοινωνίας και δημοσιογράφοι.

Επίσης, έχουν προσκληθεί ειδικοί των εταιρικών υποθέσεων και επικοινωνίας από το εξωτερικό, για να μιλήσουν για θέματα αιχμής, όπως για το πώς αξιολογεί και επικοινωνεί τη δουλειά του ένα Τμήμα Εταιρικών

Υποθέσεων, οι πολιτικές τάσεις και συνέπειες στις κοινοτικές πολιτικές ενόψει ευρωεκλογών, τα ευρωπαϊκά κοινοτικά όργανα και πώς μπορεί η τεχνητή νοημοσύνη να αλλάξει το επάγγελμα των Εταιρικών Υποθέσεων.

Επίσης, θα παρουσιαστούν τα ευρήματα έρευνας με θέμα: «Ακτινογραφώντας τους επαγγελματίες Εταιρικών Υποθέσεων στην Ελλάδα». Το Agora-2nd Corporate Affairs Forum 2024 υποστηρίζεται από τις εταιρείες MSD ως χρυσός χορηγός και Coca-Cola Τρία Έψιλον, Gravity The Newtons, Helleniq Energy, JTI, Vodafone, Αθηναϊκή Ζυθοποιΐα, ΔΕΣΦΑ, ΕΥΔΑΠ, Παπαστράτος ως χορηγοί.

Keywords
Τυχαία Θέματα