Στις 28 Ιουνίου επιστρέφει το 4ο Athens ESG Forum

To 4ο Athens ESG Forum επιστρέφει την Παρασκευή 28 Ιουνίου, στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής, με την επιστημονική συνεργασία του CSR Hellas. Μέσα από καίριες ομιλίες και πλούσια πάνελ συζήτησης, το συνέδριο θα απαντήσει σε κομβικά ερωτήματα που απασχολούν τον επιχειρηματικό κόσμο και, κυρίως, πώς οι ηγέτες των επιχειρήσεων μπορούν να προχωρήσουν στον επανασχεδιασμό των επιχειρηματικών μοντέλων με γνώμονα

το ESG, για να διασφαλίσουν τη μακροπρόθεσμη κερδοφορία και τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων.

Το speakers lineup του φετινού φόρουμ περιλαμβάνει προσωπικότητες με αναγνωρισμένη προσφορά και επίδραση στο sustainability, μεταξύ των οποίων οι Daan Van Acker, Program Manager for Carbon Majors, InfluenceMap, Patrick de Cambourg, Sustainability Reporting Board Chair, European Financial Reporting Advisory Group (EFRAG), Jeremy Schwartz, former CEO and MD of some of the world’s most iconic brands: Pandora, The Body Shop, Coca-Cola Europe and L’Oreal UK, Chairman of the Kantar Consulting Sustainability Practice, Senior Advisor to the McKinsey Business Transformation Practice.

Ο τελευταίος δε, έρχεται στην Αθήνα, ώστε να μοιραστεί με το κοινό τρεις σημαντικές πτυχές για την παράλληλη ανάπτυξη της κερδοφορίας και της βιωσιμότητας. Πληροφορίες: www.Athens-ESG-Forum.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα