CityZoe Suites στα Ιωάννινα από τη Nextcom

Διατηρητέο κτίσμα στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων μετατρέπεται από τη Nextcom σε boutique hotel μετά την έκδοση της σχετικής οικοδομικής άδειας και την έγκριση της εφορείας νεοτέρων μουσείων.

Το ακίνητο ιδιοκτησίας του Περιφερειακού Γενικού Νοσοκομείου «Γ.Χατζηκώστα», μέσω πρόσφατου πλειοδοτικού διαγωνισμού πέρασε στα χέρια της Nextcom, στοχεύοντας στην αναστήλωση και διάσωσή του με ανταποδοτικό όφελος από την εκμετάλλευση του για την

εταιρεία. Στο οικόπεδο εμβαδού 194,5τμ με τα δύο παλιά κτίσματα που βρίσκονται εντός του, η ανάδοχος εταιρεία, διαφυλάσσοντας τον διατηρητέο χαρακτήρα, θα δημιουργήσει ένα boutique hotel 12 δωματίων, το «CityZoe Ioannina Suites».

Η Nextcom, ήδη με τη λειτουργία του «CityZoe Athens Suites», στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, επιβεβαιώνει τη νέα τάση και φιλοσοφία της στον ξενοδοχειακό κλάδο, η οποία θέλει να συνδυάζει την κομψότητα με την παράδοση. Η επένδυση αυτή εντάσσεται στα ευρύτερα στρατηγικά πλάνα του ομίλου που στόχο έχουν να προβάλλουν και να προάγουν την πόλη των Ιωαννίνων.

Keywords
Τυχαία Θέματα