Συνεχίζονται οι πρωτοβουλίες βιωσιμότητας της LG

Η LG Electronics συνεχίζει τις προσπάθειες για την προώθηση της βιωσιμότητας μέσω μιας σειράς πρωτοβουλιών με στόχο τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων και την προώθηση φιλικών προς το περιβάλλον πρακτικών.

Μεταξύ άλλων και στο πλαίσιο της δέσμευσης για ένα βιώσιμο μέλλον, η LG εντείνει την εστίασή της στην «πράσινη» τεχνολογία, αναπτύσσοντας λύσεις που ελαχιστοποιούν την κατανάλωση ενέργειας και μειώνουν το αποτύπωμα άνθρακα των προϊόντων της. Ακόμα, η LG έχει στόχο να προωθήσει την κυκλική

οικονομία, ανακυκλώνοντας τα απόβλητα μέσα στην παραγωγική διαδικασία και συλλέγοντας τα ηλεκτρονικά απόβλητα για σωστή ανακύκλωση μετά τη χρήση, ενώ η αντικατάσταση των επικίνδυνων για το περιβάλλον ουσιών περιορίζεται.

Επιπλέον, η εταιρεία συνεχίζει να επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό της σε φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα, με υλικά βιώσιμα και ανακυκλώσιμα. Η LG θα συνεχίσει να στοχεύει στις θετικές αλλαγές και να συμβάλει σε έναν πιο «πράσινο» και βιώσιμο κόσμο, ενώ υπολογίζει ότι το 95% της ανακύκλωσης αποβλήτων της θα πραγματοποιείται στους χώρους παραγωγής και ουδετερότητα ως προς το CO2 στις δραστηριότητές της έως το 2030.

Keywords
Τυχαία Θέματα