Συνεργασία Decathlon, HP και Lonati στη βιώσιμη παραγωγή υποδημάτων

Decathlon, HP και όμιλος Lonati ένωσαν τις δυνάμεις τους για να παρουσιάσουν, τον προηγούμενο μήνα, στην έκθεση ITMA του Μιλάνου, μια καινοτόμο και βιώσιμη προσέγγιση στην κατασκευή υποδημάτων που πρόκειται να αναμορφώσει τον κλάδο.

Αξιοποιώντας τη δύναμη προηγμένων τεχνολογιών, συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας Multi Jet Fusion της HP και των μηχανών πλέξης παπουτσιών της Lonati, η συνεργασία

αυτή ανοίγει τον «δρόμο» για ένα μέλλον βιώσιμης παραγωγής υποδημάτων, αξιοποιώντας τη δύναμη του 3D Printing. Ανέπτυξαν ένα αθλητικό παπούτσι που συνδυάζει τη σχολαστικά κατασκευασμένη κάλτσα της Lonati με μια καινοτόμο ενδιάμεση σόλα και εξωτερική σόλα που παράγονται με τον υπερσύγχρονο 3D printer της HP.

Οι μηχανές πλέξης XT-Machine και Double Cylinder E1530XS της Lonati επιτρέπουν την παραγωγή του επάνω μέρους του παπουτσιού με ύφασμα μονής ή διπλής στρώσης, με αποτέλεσμα το ολοκληρωμένο επάνω μέρος να προσφέρει άνεση, ελαφρότητα, απόδοση και ποιότητα.

Ο εκτυπωτής Jet Fusion 5200 της HP παράγει τόσο την ενδιάμεση, όσο και την εξωτερική σόλα του παπουτσιού, αναδεικνύοντας τις δυνατότητες αιχμής της τεχνολογίας του 3D Printing. Με αυτήν τη συνεργασία, οι εταιρείες θέλουν να μοιραστούν ένα βασικό μήνυμα, εστιάζοντας στα πλεονεκτήματα του 3D Printing και της ψηφιακής πλέξης για την κατασκευή σε βιομηχανικό επίπεδο, δίνοντας έμφαση στα ακόλουθα βασικά σημεία: Εξατομίκευση, Κυκλικότητα και δυνατότητα επιδιόρθωσης, Τοπική παραγωγή, Ευελιξία.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συνεργασία Decathlon HP, Lonati,synergasia Decathlon HP, Lonati