Συνεργασία Jetdrops με fyi.news

Σε συνεργασία με τη Jetdrops προχώρησε το fyi.news, ένα social media-first μέσο ενημέρωσης, στο οποίο παρουσιάζονται καθημερινά οι 5 σημαντικότερες ειδήσεις με interactive, άμεσο και κατανοητό τρόπο. Με απλή γλώσσα, το fyi.news απευθύνεται σε ανθρώπους που θέλουν «να έχουν σφαιρική γνώση μακριά από clickbaits, συναισθηματισμούς και υπερβολές».

H Jetdrops

έχει αναλάβει πλήρως την υποστήριξη του project, από την πρώτη στιγμή, μέχρι και σήμερα. Η συνεργασία ξεκίνησε με την ονοματοδοσία, το branding και την καμπάνια λανσαρίσματος στα social media: μια σειρά από 18 videos που επικοινώνησαν με engaging και σαφή τρόπο τη φιλοσοφία του νέου μέσου. Μετά το ξεκίνημα, η συνεργασία συνεχίζεται με τη στρατηγική περιεχομένου, καθώς και τη δημιουργία του site, τόσο σε επίπεδο design, όσο και σε development.

Έτσι, κάτι που ξεκίνησε από το μηδέν τον Ιανουάριο του 2023, έχει χτίσει πλέον ένα community που ξεπερνά τους 15.000 followers στο Instagram και τους 17.500 στο TikTok, ενώ πλέον απέκτησε και το δικό του μοναδικό site. Η συνεργασία της Jetdrops με το fyi.news συνεχίζεται συνολικά τόσο για θέματα που αφορούν τη στρατηγική, το content και το website του μέσου.

Keywords
Τυχαία Θέματα