Συνεργασία NetU Hellas και Agrohellas

Η Agrohellas επέλεξε τη NetU Hellas για την υλοποίηση της πλατφόρμας Salesforce AI CRM για τον ολιστικό επαναπροσδιορισμό της διαχείρισης πελατειακών σχέσεων και για τη βελτίωση της λειτουργικής αποδοτικότητάς της.

Το Salesforce θα χρησιμεύσει ως πλατφόρμα για την Agrohellas για την αυτοματοποίηση των λειτουργιών πωλήσεών της. Αξιοποιώντας τη δύναμη του ΑΙ, η Agrohellas θα αξιοποιήσει προηγμένες δυνατότητες για να ενισχύσει τις αλληλεπιδράσεις

με τους πελάτες και να επιταχύνει τις διαδικασίες πωλήσεων.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Agrohellas για την υλοποίηση της πλατφόρμας Salesforce AI CRM. Αυτή είναι η αποστολή μας και θέλουμε να συνεισφέρουμε μέσω αυτής στην αύξηση της αποτελεσματικότητας και της ανάπτυξης του οργανισμού», δήλωσε ο Χρίστος Τάττης, Ανώτερος Εμπορικός Διευθυντής της NetU Group.

Εκ μέρους της Agrohellas, ο Υπεύθυνος Πωλήσεων Αγροτικών Εφοδίων, Βασίλης Αρίκας, δήλωσε: «Η ικανοποίηση των πελατών βρίσκεται στο επίκεντρο της εταιρικής μας ταυτότητας και το έργο αυτό θα μας επιτρέψει να βελτιστοποιήσουμε την εμπειρία των πελατών μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα