Συνεργασία Samsung και Natural Cycles

Η Samsung Electronics Co., Ltd. και η Natural Cycles ανακοίνωσαν μια συνεργασία που θα φέρει προηγμένες δυνατότητες παρακολούθησης εμμηνορροϊκού κύκλου με βάση τη θερμοκρασία στη σειρά Galaxy Watch5. Η συνεργασία συνδυάζει την ανώτερη τεχνολογία αισθητήρων της Samsung με την τεχνολογία γονιμότητας της Natural Cycles, παρέχοντας αναλυτικότερη εικόνα για τον εμμηνορροϊκό κύκλο.

Με

το Galaxy Watch5 οι ενδιαφερόμενες θα έχουν πρόσβαση στην παρακολούθηση του έμμηνου κύκλου μέσω της λειτουργίας Cycle Tracking, η οποία εγκρίθηκε πρόσφατα από το Υπουργείο Ασφάλειας Τροφίμων και Φαρμάκων της Δημοκρατίας της Κορέας. Η δυνατότητα παρακολούθησης κύκλου έχει, επίσης, καταχωρηθεί στον Οργανισμό Ελέγχου Τροφίμων και Φαρμάκων.

«Αυτή η συνεργασία αποτελεί μία ακόμα απόδειξη της φιλοσοφίας ανοιχτής συνεργασίας της Samsung με άλλους ηγέτες του κλάδου για τη δημιουργία καλύτερων εμπειριών υγείας», δήλωσε ο Hon Pak, Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής της ομάδας Digital Health στο MX Business στη Samsung Electronics. Οι νέες δυνατότητες θα είναι διαθέσιμες μέσω της εφαρμογής Samsung Health στα Galaxy Watch5 και Watch5 Pro εντός του 2ου τριμήνου σε 32 αγορές, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα