Το Cointreau γιόρτασε τη νέα του φιάλη

Διατηρώντας την ίδια συνταγή, το γαλλικό λικέρ πορτοκάλι Cointreau ανανέωσε την εμφάνιση του και γιόρτασε με party τη νέα του φιάλη, με καλεσμένους επώνυμους φίλους του brand και δημοσιογράφους. Η νέα

φιάλη τιμά τη σύγχρονη γαλλική κομψότητα, ενώ για πρώτη φορά από τη δημιουργία του Cointreau, το 1849, δίνεται σχεδιαστικά έμφαση στην ετικέτα, στο βασικό συστατικό του, το πορτοκάλι.

Την ίδια στιγμή, στο βάθος υπάρχει μια εικονογράφηση, εμπνευσμένη από το πρώτο αποστακτήριο της Cointreau, με έδρα την Angers της Γαλλίας. Παράλληλα, το χάλκινο καπάκι του μπουκαλιού συνιστά αναφορά στο savoir-faire της μάρκας ως «Distillateur-Liquoriste» και παραπέμπει στους 19 χάλκινους άμβυκες όπου γίνεται η απόσταξη.

Το νέο του ανάγλυφο φινίρισμα είναι εμπνευσμένο από τη φλούδα του πορτοκαλιού. Το σχήμα της φιάλης έχει επιμηκυνθεί κατά τέσσερα χιλιοστά, για να παρέχει μεγαλύτερη ευκολία στους bartenders κατά τις παρασκευές των κοκτέιλ, ενώ το νέο μπουκάλι διαθέτει, για πρώτη φορά, έναν κωδικό QR, ο οποίος παρέχει άμεση πρόσβαση σε μια αποκλειστική διαδικτυακή εμπειρία: μια digital βιβλιοθήκη περίπου 400 συνταγών και συμβουλών για κοκτέιλ με βάση το Cointreau.

Keywords
Τυχαία Θέματα