Τα καλύτερα ξενοδοχεία της χρονιάς

Μεταξύ των νικητών περιλαμβάνονται καθιερωμένα και ανερχόμενα brands όπως: το NOUS Santorini – New Hotel, Kalesma Mykonos – Special Character Hotel, Nos Hotels & Villas – Fine Dining Hotel, Theros All

Suite HotelBoutique Hotel, Euphoria Retreat, Μυστράς – Wellness Hotel of the Year, Belvedere Hotel Mykonos – Luxury Hotel, The Royal Senses Resort & Spa CreteSpa Hotel, The Olivar Suites – All Suite Hotel, Wyndham Grand AthensBusiness Hotel, Domotel Agios Nikolaos – Summer Hotel, Aria’ Estate Suites & Spa – Romantic Hotel και Cook’s Club Ialysos – Millennials’ Hotel.

Τα Greek Hotel of the Year Awards ανέδειξαν για άλλη μια χρονιά ξενοδοχεία μοναδικού χαρακτήρα κάθε τύπου και μεγέθους και σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και το σύνολο των ξενοδοχείων που διακρίθηκαν μπορείτε να το ανακαλύψετε στην ιστοσελίδα www.hoteloftheyear.gr.

Τις υποψηφιότητες στα Greek Hotel of the Year Awards αξιολόγησε εικοσιπενταμελής κριτική επιτροπή με πρόεδρο τον Πάνο Αλμυράντη, Γενικό Διευθυντή του Grand Hyatt Athens και Πρόεδρο της EHMA – European Hotel Managers Association. Όπως σχολίασε ο κ. Αλμυράντης σχετικά με τα στοιχεία που διακρίνουν τους φετινούς νικητές:

«Οι κριτές απόλαυσαν τις νέες αφίξεις, χάρηκαν με τις αναβαθμίσεις σε μονάδες που λειτουργούν χρόνια, χαιρέτησαν όμορφες εφαρμογές και μαγεύτηκαν από τον τρόπο με τον οποίο όλοι οι βραβευόμενοι ‘ζωγραφίζουν’ ξενοδοχειακές εμπειρίες. Κοινή βάση για να βραβευτούν αυτοί που ξεχώρισαν την χρονιά που μας πέρασε και οι οποίοι σμίλευσαν το ξενοδοχειακό γίγνεσθαι με όρεξη, αποτέλεσε το πάθος και η αγάπη για δημιουργία».

Τρεις ιδιαίτερα σημαντικές τιμητικές βραβεύσεις
Ειδική βαρύτητα στον θεσμό των Greek Hotel of the Year Awards έχουν τα τιμητικά βραβεία που απονέμονται σε εξέχοντες επαγγελματίες της ελληνικής ξενοδοχίας.

To Lifetime Achievement Award των Hotel of the Year απονεμήθηκε φέτος στον Τόμυ Ρεσόπουλο, Γενικό Διευθυντή του Elivi Skiathos, αναγνωρίζοντας το σύνολο της πορείας ενός επαγγελματία που έχει προσφέρει στα ξενοδοχεία σε τέσσερις ηπείρους. Ο κ. Ρεσόπουλος έχει αναλάβει ανώτερες θέσεις πωλήσεων και μάρκετινγκ αλλά και τη γενική διοίκηση ξενοδοχείων της Hilton International στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ, τη Βόρεια Αφρική και τον Ινδικό Ωκεανό. Η εκτεταμένη του εμπειρία σε στρατηγικές συμμαχίες μέσα από ένα πολυεθνικό περιβάλλον, λειτούργησε όλα αυτά τα χρόνια σαν βάση της επιτυχίας και εξέλιξής του.

Ο τίτλος Hotel Manager of the Year απονεμήθηκε στον κ. Άλκη Σωτηρίου, Γενικό Διευθυντή του Makedonia Palace. Με πορεία 38 χρόνων, έχει διατελέσει Γενικός Διευθυντής σε μερικούς από τους σημαντικότερους ξενοδοχειακούς ομίλους της χώρας και πριν από έξι χρόνια ανέλαβε το ξενοδοχειακό ορόσημο της Θεσσαλονίκης Makedonia Palace παράλληλα με την ανακαίνισή του.

Ο τίτλος Sales & Marketing Manager of the Year απονεμήθηκε στον κ. Μάνο Βατζόλα, Deputy Commercial Director, Sales & Marketing της Domes Resorts, ο οποίος ηγείται εδώ και 13 χρόνια, των πωλήσεων της συνεχώς αναπτυσσόμενης ξενοδοχειακής εταιρείας, με επτά ακίνητα στην Ελλάδα και ένα νέο ξενοδοχείο στο Αλγκάρβε. Παράλληλα είναι στην ομάδα εργασίας του ομίλου που επεξεργάζεται σχέδια ανάπτυξης, με νέα θέρετρα στην Ισπανία, την Ιταλία και την Κύπρο, αλλά και εκτός ευρωπαϊκών συνόρων.

Για στιγμιότυπα από την τελετή απονομής, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.hoteloftheyear.gr.

Τα Hotel of the Year Awards 2023 διοργάνωσε η Boussias. Χορηγός των βραβείων είναι τα λαχταριστά προϊόντα ζύμης και γλυκού Ροδούλα. Υποστηρικτής των Greek Hotel of The Year είναι η πρωτοποριακή υπηρεσία ηλεκτροκίνησης Chargespot της WATT+VOLT.

Πίνακας Νικητών

Keywords
Τυχαία Θέματα