Το BBC διορίζει τον πρώτο Chief Brand Officer του

Ο Charl Bassil διορίστηκε πρώτος Chief Brand Officer του BBC και θα αναλάβει τον νέο ρόλο του τον Μάρτιο του 2024. Ο Bassil έχει αναλάβει να αναπτύξει μια «ολιστική» brand strategy για το BBC, ώστε να βοηθήσει να προσελκύσει το κοινό σε όλον τον κόσμο, να οικοδομήσει υποστήριξη από τους σημερινούς υποστηρικτές του και να προωθήσει την ανάπτυξη στις ψηφιακές πλατφόρμες του.

Θα είναι υπεύθυνος για τον καθορισμό του brand positioning του ραδιοτηλεοπτικού φορέα

στο ψηφιακό μέλλον του και να ηγηθεί μιας ομάδας 250 ατόμων για τον καθορισμό των μετρήσεων ανάπτυξης για τα εμπορικά σήματα, που τίθενται σε προτεραιότητα.

Ο ρόλος του περιλαμβάνει, επίσης, την εξακρίβωση της εμπειρίας των τηλεθεατών σε όλα τα σημαντικά σημεία επαφής, τη δημιουργία ενός ετήσιου σχεδίου επικοινωνίας του brand, τη διαχείριση των επενδύσεων σε όλα τα ιδιόκτητα και πληρωμένα Mέσα του BBC και την προεδρία της ομάδας ηγεσίας του brand. Ο Bassil θα αναφέρεται στην Kerris Bright, Chief Customer Officer του BBC.

Ο Bassil κατέχει τη θέση του Chief Marketing Officer και Global Vice President της Absolut Vodka τα τελευταία πέντε χρόνια.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα