Το Cinobo γιορτάζει τα τρίτα του γενέθλια

Το Cinobo, η ελληνική streaming πλατφόρμα γιορτάζει τα τρίτα της γενέθλια με νέο λουκ και δυνατότητες, 3,6 εκατ. ώρες παρακολούθησης ταινιών, 20 χιλιάδες κριτικές και ευρωπαϊκές συνέργειες. Με τη συνδρομή, οι χρήστες απολαμβάνουν ταινίες που φιγουράρουν πρώτες στις λίστες με τα καλύτερα της χρονιάς, όπως τα φετινά Απόφαση Φυγής, Μαγνητικά Πεδία, Κορσές.

Οι χρήστες της πλατφόρμας έχουν πια τη δυνατότητα να προσωποποιούν το προφίλ τους, να φτιάχνουν τις δικές τους λίστες ταινιών και να τις μοιράζονται. Σχηματίζεται έτσι ένα community

που μέσω του Cinobo. Μέσα σε λίγους μήνες, καταγράφηκαν 45.400 νέα προφίλ χρηστών και πάνω από 20.000 βαθμολογήσεις και κριτικές ταινιών.

Ταυτόχρονα, ενώ οι συνδρομητές επωφελούνται για 2η συνεχόμενη χρονιά δωρεάν εισιτήρια σινεμά κάθε εβδομάδα με το Cinobo Pass, ενώ το Cinobo στέκεται δίπλα στις κινηματογραφικές αίθουσες, επιχορηγώντας τους μέρος της αξίας του εισιτηρίου. Αυτές είναι μόνο κάποιες από τις δυνατότητες που προσφέρει η πλατφόρμα στους συνδρομητές της.

Keywords
Τυχαία Θέματα