Το Community Fund της Airbnb υποστηρίζει το Women on Top

Ανάμεσα στους δικαιούχους των επιχορηγήσεων του Community Fund της Airbnb για το 2023 βρέθηκε η ΜΚΟ Women on Top, για την επαγγελματική ενδυνάμωση των γυναικών και την ισότητα των φύλων στην Ελλάδα. Το WoT είναι μία από τις πάνω από 120 ΜΚΟ που έλαβαν επιχορηγήσεις.

Το

Community Fund ιδρύθηκε το 2020 ως μέρος της δέσμευσης της εταιρείας να μοιραστεί την επιτυχία της με τους ενδιαφερόμενους φορείς και πρόκειται να διανείμει 100 εκατ. δολάρια μέχρι το τέλος του 2030 για την ενίσχυση κοινοτήτων παγκοσμίως. Οι Οικοδεσπότες της Airbnb ενθαρρύνονται να προσφέρουν στις κοινότητες που ανήκουν μέσω του Fund.

Η Στέλλα-Γεωργία Κάσδαγλη, συνιδρύτρια του WoT σχολίασε: «Το ποσό της επιχορήγησης θα αξιοποιηθεί για τη δημιουργία του πρώτου hub γυναικείας ενδυνάμωσης στην Αθήνα και την υλοποίηση προγραμμάτων που στοχεύουν στην ενίσχυση των δεξιοτήτων απασχολησιμότητας, επιχειρηματικότητας, ηγεσίας, χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού, ψηφιακών δεξιοτήτων και δεξιοτήτων κλιματικού εγγραμματισμού των ωφελούμενών μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα