Το Dixan υλοποιεί δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην Αττική

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα, με τίτλο «Οι σπόροι του αύριο. Τα παιδιά στο πλευρό της Γης», υλοποιεί το Dixan της Henkel Consumer Brands, το οποίο απευθύνει σε εκπαιδευτικούς και μαθητές.

Το πρόγραμμα προσφέρεται δωρεάν στα σχολεία του Νομού Αττικής με σκοπό να ευαισθητοποιήσει και να εκπαιδεύσει τους νέους για την προστασία του περιβάλλοντος και την υιοθέτηση φιλικών προς το περιβάλλον καθημερινών

συνηθειών από τα πρώτα χρόνια της ζωής τους.

Το πρόγραμμα υλοποιείται ήδη από τα μέσα Οκτώβρη 2023 και μέχρι το τέλος του σχολικού έτους, σε παιδιά ηλικίας 6-12 ετών και περιλαμβάνει πρωτότυπες δράσεις, βιωματικά και διαδραστικά παιχνίδια, θεματικές προβολές και συζητήσεις για την προστασία του πλανήτη.

Έχει σχεδιαστεί δε και υλοποιείται σε συνεργασία με την ομάδα διεξαγωγής εκπαιδευτικών προγραμμάτων για σχολεία «Κιβωτός, Παιδικές Υποθέσεις» και υπό τον συντονισμό και την επιμέλεια της συμβουλευτικής εταιρείας Ομάδα Σύμπραξις. Στο πλαίσιο αυτό, το Dixan ενημερώνει αφενός τα παιδιά και, αφετέρου, οργανώνει διαδραστικά παιχνίδια και παρέχει υλικά για ανακύκλωση για το σπίτι.

Keywords
Τυχαία Θέματα