Το Shopflix.gr γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια

Έναν χρόνο πριν, τον Μάρτιο του 2022 «άνοιξε» το marketplace Shopflix.gr και, στα πρώτα του γενέθλια, «τρέχει» εορταστική επικοινωνία με δώρα, προσφορές, διαγωνισμούς και εκπλήξεις.

Συγκεκριμένα, κάθε ώρα, ένας τυχερός που θα ολοκληρώσει μια παραγγελία από 50 ευρώ και πάνω μπαίνει στην κλήρωση για μια δωροεπιταγή Shopflix αξίας 50 ευρώ, αναδεικνύοντας συνολικά 720 τυχερούς. Παράλληλα, διενεργεί τον διαγωνισμό «Βρες το βαν». Το κοινό εντοπίζει ένα από τα βαν

του Shopflix.gr που κυκλοφορούν στους δρόμους, το φωτογραφίζει, το μοιράζεται στα social media και μπαίνει στην κλήρωση για δωροεπιταγές συνολικής αξίας 500 ευρώ που θα κερδίσει ένας τυχερός.

Επιπλέον, επιβραβεύει όσους εγγράφονται στο newsletter, βάζοντάς τους στην κλήρωση για δωροεπιταγή 350 ευρώ και, στο πλαίσιο των γενεθλίων του, εξασφαλίζει αποκλειστικές προσφορές και ξεχωρίζει κάθε ημέρα μια προσφορά-έκπληξη. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα άμεσα πλάνα του Shopflix.gr περιλαμβάνονται καινούργιο app, επιπλέον τρόποι παραλαβής και παράδοσης, νέα ψηφιακά εργαλεία και λειτουργίες στην πλατφόρμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα