«Το growth hacking εξελίσσει την ικανότητα και την κουλτούρα των πρακτικών marketing»

Τη δημιουργικότητα και την καινοτόμα σκέψη των Ελλήνων marketers εξήρε η Πρόεδρος των «The Growth Hacking Awards ’24», Δρ. Ειρήνη Σαμαντά, Καθηγήτρια Μάρκετινγκ στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και Διευθύντρια του Εργαστηρίου Μάρκετινγκ & Έρευνα Αγοράς (ΜMR) του Τομέα Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας.

Συγκεκριμένα, σημείωσε ότι: «Οι Έλληνες είναι γνωστοί για τη δημιουργικότητά τους και την ικανότητά τους να βρίσκουν πρωτοποριακές λύσεις για να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους. Τα Growth Hacking

Awards έρχονται να αναδείξουν αυτήν την εκπληκτική ικανότητα και να επιβραβεύσουν την καινοτομία και την αφοσίωσή τους στον τομέα του marketing. Στόχος του growth hacking είναι να δημιουργεί ένα συναρπαστικό μοντέλο διασταύρωσης του marketing και του ψηφιακού κόσμου.

Το marketing τη σημερινή εποχή καθοδηγείται από καταναλωτές οι οποίοι δεν είναι πλέον παθητικοί στη σχέση τους με τα εμπορικά σήματα, την τεχνολογία και τα δεδομένα. Το growth hacking εξελίσσει την ικανότητα και την κουλτούρα των πρακτικών marketing, υποστηριζόμενο από την πιο ανατρεπτική βιομηχανία στον κόσμο, τη βιομηχανία λογισμικού.

Είναι, πάνω από όλα, ένας τρόπος σκέψης και ο growth hacker είναι ένα πρόσωπο με προσανατολισμό την ανάπτυξη. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό το έργο που πραγματοποιείται καθημερινά και ο θεσμός των Growth Hacking Awards αναδεικνύει αυτήν τη σπουδαία προσπάθεια και δίνει τη δυνατότητα στην ελληνική και διεθνή κοινότητα να γνωρίσει και να εκτιμήσει τις επιτυχημένες και καινοτόμες πρακτικές που αναπτύσσονται εδώ». Καταληκτική ημερομηνία υποβολής συμμετοχών είναι η 22η Μαρτίου 2024 στο https://www.thegrowthhackingawards.gr/.

Keywords
Τυχαία Θέματα