Το Κορπή παρουσιάζει ντοκιμαντέρ για την ιστορία του

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή καλεί το κοινό να «μπει στον κύκλο» με ένα ντοκιμαντέρ από εκεί που ξεκινούν όλα, από το Μοναστηράκι Αιτωλοακαρνανίας. Την ιστορία του φυσικού μεταλλικού νερού αφηγούνται οι κάτοικοι της περιοχής, εργαζόμενοι του εργοστασίου του Φυσικού Μεταλλικού Νερού Κορπή, εκπρόσωποι της τοπικής κοινωνίας.

Η ιστορία των πηγών της Κορπής είναι συνδεμένη με το εργοστάσιο εμφιάλωσης του Κορπή, με πιστοποίηση Alliance for Water Stewardship και σημαντική συνεισφορά στην

οικονομική και κοινωνική ζωή του τόπου, όπως αναφέρουν στο ντοκιμαντέρ εκπρόσωποι της τοπικής κοινότητας. Η σκυτάλη της αφήγησης περνά στους ανθρώπους του εργοστασίου, οι οποίοι εξηγούν πώς η εμφιάλωση του νερού γίνεται απευθείας από την πηγή.

Στο ντοκιμαντέρ, παρουσιάζονται οι βιώσιμες πρακτικές που ακολουθεί το Κορπή, με πρώτη, την συσκευασία με 50% ανακυκλωμένο πλαστικό rPET στο μπουκάλι και rPE στο φιλμ, με την οποία καλεί το κοινό να κάνει την αλλαγή συμμετέχοντας στο «Μπες στον Κύκλο» Roadshow και ανακυκλώνοντας περισσότερα από 364 κιλά πλαστικών μπουκαλιών τα τελευταία 2 χρόνια, σε συνεργασία με την πρωτοβουλία Zero Hero και τη διεθνή AMKE Keep Sea Blue.

Keywords
Τυχαία Θέματα