Βραβεύθηκαν οι επιχειρήσεις «Best Workplaces Hellas 2023»

Τη Δευτέρα 19 Ιουνίου, το Great Place Τo Work Hellas απένειμε τα βραβεία «Best Workplaces Hellas 2023» στις επιχειρήσεις με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στη χώρα μας για φέτος. Την εκδήλωση, με τη συμμετοχή 400 περίπου προσκεκλημένων, τίμησαν με τη παρουσία τους εκπρόσωποι Πολιτικών, Οικονομικών και Επιχειρηματικών Φορέων.

Την

έναρξη της εκδήλωσης έκανε ο Δημήτρης Γκανούδης, Γενικός Διευθυντής του Great Place Τo Work Hellas. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Γεώργιος Δ. Μαύρος, Country Head του Great Place to Work Hellas, ο οποίος δήλωσε: «Κατά τη φετινή χρονιά είχαμε ρεκόρ συμμετοχών, τόσο για την Πιστοποίησή μας, με 131 πιστοποιημένες εταιρείες, όσο και στις υποψηφιότητες στη συνέχεια για τη λίστα Best Workplaces. Ο ανταγωνισμός ήταν μεγαλύτερος από κάθε άλλη χρονιά και οι επιδόσεις των εταιρειών της λίστας μας οι υψηλότερες που έχουμε δει στα 21 χρόνια παρουσίας μας στην αγορά».

Η αξιολόγηση και βράβευση των εταιρειών είναι βασισμένη στα αποτελέσματα της έρευνας Best Workplaces, η οποία διεξάγεται σε ετήσια βάση από το Great Place Τo Work Hellas με την ακαδημαϊκή υποστήριξη του ALBA Graduate Business School, The American College of Greece. Το σύνολο των εργαζομένων που έλαβαν ερωτηματολόγιο για να αξιολογήσουν την εταιρεία τους στις υποψήφιες για ένταξη στη λίστα εταιρείες ήταν 38.733 άτομα. Οι εταιρείες που βραβεύθηκαν στην εκδήλωση, είναι υποψήφιες για να μπουν στη λίστα των καλύτερων εταιρειών στην Ευρώπη, οι οποίες θα βραβευθούν τον προσεχή Σεπτέμβριο στην αντίστοιχη ευρωπαϊκή εκδήλωση στο Λουξεμβούργο.

Keywords
Τυχαία Θέματα