Υποστήριξη της Interamerican σε φορείς, ασφαλισμένους και πυρόπληκτες περιοχές

Η Interamerican, συνεχίζοντας την παράδοση προσφοράς και αλληλεγγύης που επιδεικνύει σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, ανταποκρίθηκε στις ανάγκες των πυρόπληκτων περιοχών, ενισχύοντας το έργο φορέων και προσφέροντας τις υπηρεσίες της στους εργαζομένους της αλλά και σε πολίτες.

Μέσα από την άμεση ενίσχυση της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (ΕΟΔ), προσέφερε στην προμήθεια εξοπλισμού και μέσων ατομικής προστασίας των εθελοντών

διασωστών. Παράλληλα, το τηλεφωνικό κέντρο του Humanity Greece και η νέα 24ωρη γραμμή ενημέρωσης 210-5226379, υποστηρίχθηκε από την πρώτη στιγμή από την Interamerican, η οποία ανέλαβε εξ ολοκλήρου το κόστος εξοπλισμού, εγκατάστασης και πλήρους λειτουργίας του.

Στην ίδια κατεύθυνση, η γραμμή υγείας 1010 της Interamerican ήταν διαθέσιμη για όλους τους ανθρώπους που βρίσκονταν σε πυρόπληκτες περιοχές και μέσω αυτής οι ιατροί και το εξειδικευμένο προσωπικό παρείχαν 24/7 ιατρικές συμβουλές, ενώ και η γραμμή 1158 ήταν στη διάθεση των ασφαλισμένων της εταιρείας, ενημερώνοντάς τους για τη διαδικασία αποζημίωσης κατοικίας και οχήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα