Adobe Creative Cloud

Το Adobe Creative Cloud και η CS6 φέρνει επαγγελματικού επιπέδου χαρακτηριστικά σε μαθητές και καθηγητές.


Η Adobe Systems Incorporated ανακοίνωσε το Adobe® Creative Cloud™, Student and Teacher Edition, και την Adobe Creative Suite® 6 Student

and Teacher Edition για εκπαιδευτικά ιδρύματα, καθηγητές και μαθητές. Η νέα έκδοση και οι υποστηρικτικοί εκπαιδευτικοί πόροι στηρίζουν την πρωτοβάθμια, την δευτεροβάθμια και την τριτοβάθμια εκπαίδευση για να βελτιώσουν τη διδασκαλία και τη μάθηση και να προετοιμάσουν καλύτερα τους μαθητές για τη μελλοντική τους σταδιοδρομία.


«Βρισκόμαστε στην εποχή των τριών ‘3Cs’ – creativity, communication and collaboration (δημιουργία, επικοινωνία, συνεργασία) – καθοδηγούμενοι από το πώς τα ψηφιακά μέσα φέρνουν επανάσταση στη διδασκαλία και τη μάθηση», δήλωσε ο Jon Perera, vice president of worldwide education, Adobe. «Το Adobe Creative Cloud και οι εφαρμογές CS6 κάνουν ευκολότερη τη δημιουργία και προσφορά εντυπωσιακού ψηφιακού περιεχόμενου εκπαίδευσης μέσω συσκευών, cloud και πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης για τους εκπαιδευτικούς».


Εκτός από τα 14 νέα CS6 προϊόντα και τις τέσσερεις Creative Suite εκδόσεις, η Adobe παρουσιάζει την πρώτη της προσφορά cloud για μαθητές και καθηγητές. Το Adobe Creative Cloud είναι ένα hub με το οποίο μαθητές και καθηγητές μπορούν να εξερευνήσουν, να μοιραστούν και να προσφέρουν δημιουργικό περιεχόμενο χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε από τις εφαρμογές Adobe Creative Suite 6 για desktop, καθώς και τα νέα εργαλεία για HTML5 όπως το Adobe Muse™ και το Adobe Edge preview. Παρέχοντας ενσωμάτωση με Adobe Touch Apps*, έχοντας στην πρώτη γραμμή το Photoshop® Touch, το Adobe Creative Cloud επιτρέπει νέες ροές εργασίας από συσκευές κινητής τηλεφωνίας, από τη σύλληψη μίας ιδέας μέχρι τη δημοσίευση, το οποίο φέρνει την δύναμη της καινοτομίας Adobe στην τάξη, μέσω iPad και Android tablets.


Περισσότερα από 100 εκπαιδευτικά ιδρύματα παγκοσμίως συμμετέχουν στο πρόγραμμα beta για CS6 και Creative Cloud, μεταξύ των οποίων είναι το Lake City High School, The Academy of Art, το Rochester Institute of Technology και το Carnegie Mellon University. Σύμφωνα με τον David Holzemer στο Carnegie Mellon University e-learning and media design, «Το λογισμικό Adobe Creative Suite 6 φέρνει μεγάλες αλλαγές για εμάς. Το νέο Mercury Graphics Engine το οποίο τρέχει στα 64-bit θα μειώσει το χρόνο παραγωγής στο μισό, και ο χρόνος είναι πάντα κρίσιμης σημασίας για τόσο λίγο προσωπικό που εξυπηρετεί ένα τόσο μεγάλο ίδρυμα. Το Adobe Creative Suite 6 είναι ανεκτίμητο για την e-learning ομάδα μου».


Προετοιμάζοντας τους μαθητές για τη σταδιοδρομία τους
Με τις νέες δυνατότητες που σχεδιάστηκαν για να βοηθήσουν μαθητές σε όλους τους τομείς σπουδών, δημιουργώντας εκπληκτικό ψηφιακό περιεχόμενο που ξεχωρίζει, το Adobe Creative Suite 6 δίνει στους μαθητές τη δυνατό

Keywords
Τυχαία Θέματα